Resin Technology është rekomanduar nga neShqiperi.al

KontaktResin Technology


Kompania eshte themeluar ne vitin 2014 nga dy imprenditore prezent me kohe ne fushen e ndertimit me idene e hyrjes ne nje sektor te tregut akoma jo i ngopur dhe me plote hapsira per arsyje te kushteve te veshtira te tokes ne pothuajse te gjithe shtetin. Ne pak kohe, kompania afermohet ne tregun e ndertimit si leader per hidroizolim ne saje te marreveshjeve per ekskluzivitet te nenshkruara me disa furnizues te klasit boteror . Pervec? fushes e hidroizolimit, kompania ka zgjeruar gamen e saj per izolimin akustik, dysheme industriale dhe punimet me resin.


Shtoni nje recension


Jepni vleresimin tuaj


Recensionet e BiznesitKontakt